NÁVOD K OBSLUZE v PDF | U nás naleznete český návod! Návody pro všechny značky
Návod k obsluze

Informace o ochraně osobních údajů

Český návod k obsluze v PDF formátu ke stažení

Informace o ochraně osobních údajů

obchodní společnosti Computerweb s.r.o.
se sídlem Závišice 192, 74221 Závišice
identifikační číslo: 27767957
zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajský soud v Ostravě, oddíl C, vložka 41368

Pro poskytování našich služeb, prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

I. Zpracování osobních údajů

A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: jméno, příjmení, adresa, telefon, email

Z jakého důvodu?
Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží a služeb.

Na základě jakého právního důvodu?
Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 1 rok od naší poslední komunikace.

B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, adresa, telefon, email

Z jakého důvodu?
Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby . Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?
Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
Po dobu plnění naší služby a poté 2 roky od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

C. Newslettery (obchodní sdělení)

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

Na základě jakého právního důvodu?
Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?
2 roky od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu working[at]computerweb.cz

II. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:
  • ComGate Payments, a.s. – zpracování online plateb

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

III. Co byste dál měli vědět

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese working[at]computerweb.cz

IV. Používání souborů cookies

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná.

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

Na webových stránkách používáme následující cookies:
  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.
  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní cookies: používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

Používané soubory cookies:
Technický názevVydavatelÚčel o popis cookiesDoba trvání
Google AnalyticsGoogle Ireland Limitedměření návštěvnosti1 rok
Google AdsenseGoogle Ireland Limitedreklamní cookies1 rok

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:
  • Internet Explorer - https://support.microsoft.com/cs-cz/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
  • Google Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs
  • Firefox - https://support.mozilla.org/cs/kb/povoleni-zakazani-cookies
  • Safari - https://support.apple.com/cs-cz/guide/safari/sfri11471/mac
  • Opera - https://help.opera.com/cs/latest/security-and-privacy/
  • Microsoft Edge - https://docs.microsoft.com/cs-cz/sccm/compliance/deploy-use/browser-profiles

V. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů http://www.uoou.cz/, případně se se svými nároky obrátit na soud.


Tyto podmínky jsou účinné od 17. března 2022


Žádost o návod
Nenašli jste návod, který hledáte? Dejte nám vědět a my se pokusíme chybějící návod doplnit:
Hledám návod / Žádost o návod
Vaše nejnovější žádosti o návod:

Dobrý den, prosím o návod k obsluze ZHU-340, Huawei Band 6. Děkuji D.Čeilová...
Dobrý den prosím pošlete mi návod na Samsung Galaxy XCOVER 5 děkuji ...
Dobrý den, mám zájem o návod k mobilnímu telefonu samsung-galaxy-m52-5g-6gb-128-gb-cerny Děkuji...
autdorova kamera osmo pocket dik...
Dobrý deň, prosím o návod na : Fritéza TRISTAR FR-6964 4 v 1 Ďakujem moc Ján Juríček...
sněhová fréza husgvarna ST 121 E kompletní návod (obsluha a servis )...

Diskuze
Poslední příspěvky v diskuzi:

Porucha
Autor: Jana
Chladnička s mrazničkou Hotpoint-Ariston ENBGH 19423
Dobrý den, lednice Hotpoint Ariston začala na displeji ukazovat F 07. Co s tím?...
scanování QR kódu
Autor: Dagmar Meisnerová
IP kamera Tenda CP3 bílá
Dobrý den, nevím, jak nascanovat QR kód,(v telefonu)píše se :přiložit ke kameře přístroje, ale jak a tím přihlásit v časovém limitu. Děkuji Meisnerová...
Dotaz.
Autor: Jaroslav Kolář
Přenosný reproduktor Niceboy RAZE 3 Titan
Prosím o radu,zdali a pokud ano jak se dá vypínat a zapínat funkce maxx Bass???nikde jsem to nedohledal. Pokud to lze prosím o sdělení. Děkuji mnohokrát..... Jarda.....
Sencor scooter one 2020
Autor: Franta
Elektrická koloběžka Sencor SCOOTER ONE 2020
Pro jizdu je nutné pokaždé zapnout koloběžku tlačítkem a pak stisknout plyn na doraz a současně zmáčknout krátce brzdu. Po zaparkování se koloběžka po určitém čase sama vypne. A je znovu třeba celý proces zopakovat pokud chcete jet. Pokud plyn zmáčknete je...
Strunová sekačka Bosch ART 23-18 Li
Autor: Pavel Šatný
Strunová sekačka Bosch ART 23-18 Li
Dobrý den, prosím o zaslání návodu. Jde mi zejména o manipulaci s akumulátorem a dobíjení. Zajímá mě také výměna nože. Děkuji PŠ...



Co o nás říkají naši uživatelé:

Martina Lošáková: "U Vás jsem konečně našla návod, který jsem nikde nemohla najít! Naprostá spokojenost!"

Mojmír Pala: "Váš web mi hodně pomohl, protože návod nebyl k výrobku přiložen. Děkuji mnohokrát."

Jana Kelnarová: "Děkuji za tyto stránky! Díky vašemu návodu jsem opět zprovoznila svou myčku."

Prohlížejte návody k obsluze v češtine v naší online knihovně, manuály a příručky k obsluze ke stažení ve formátu PDF. Databáze s návody je neustále aktualizována a doplňována o nové výrobky. Sháníte návod? Požádejte nás!
NAVOD-K-OBSLUZE.cz | Jak přeložit PDF do češtiny | Kontakt | DMCA © 2022

Platební brána ComGate VISA Mastercard Česko platí kartou